Vanliga frågor

Här hittar du svar på våra vanligaste frågor. 

Svarstiden kan variera men oavsett om du går vidare i processen eller inte så kommer du få återkoppling från oss.

Tidsramen för att hitta rätt kandidat varierar beroende på rollen och specifika krav. Rekryteringsprocessen tar ungefär 2 veckor.

 

Vi kontaktar och intervjuar personer proaktivt och annonserar därför också ibland i ett proaktivt syfte. En proaktiv annons är till för att fånga upp dig som är intresserad av att arbeta inom ett visst område eller på en specifik tjänst, som kan komma att finnas hos oss den närmsta tiden. Vi får ibland in förfrågningar från våra kunder där de flaggar om ett eventuellt behov av personal och då lägger vi ofta ut en proaktiv annons.

Med en proaktiv intervju menas att vi ses i ett proaktivt syfte för kommande förfrågningar, du är alltså inte garanterad jobb via oss efter en proaktiv intervju. Om och när vi får in en tjänst som matchar din profil så hör vi av oss, men fortsätt hålla utkik på vår hemsida för andra intressanta tjänster!

När du klickar på ”Lediga tjänster” kommer du till en annan sida där du kan registrera dig och skapa en profil. Här kan du fylla i din tidigare erfarenhet, och du hamnar automatiskt i vår kandidatdatabas.

När du skickat in din ansökan och vi mottagit den kommer du få ett bekräftelsemail från oss.