Vilka är vi?

GR8 Partner Group är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på att skapa långsiktiga och hållbara partnerskap mellan våra samarbetspartners, kunder och kandidater. Genom att erbjuda skräddarsydda och kvalitetssäkrade bemannings- och rekryteringslösningar bygger vi lojalitet och förtroende i varje steg av processen. Vårt mål är att skapa mervärde för alla parter genom att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag, samtidigt som vi upprätthåller hög standard och långvariga relationer. Tillsammans bygger vi framgångsrika team som driver tillväxt och utveckling.

Möt teamet

Simon Reuterberg

VD

simon.reuterberg@gr8partner.se

 

Ivana Cosic

Rekryterare

ivana.cosic@gr8partner.se

+46 76-303 22 28

Ing-Marie

Personalansvarig

ing-marie@gr8partner.se

+46 73-983 67 11

Visionen

Vårt mål är att skapa mervärde för alla parter genom att noggrant matcha rätt kompetens med rätt uppdrag. Genom att lyssna på våra kunders behov och noggrant utvärdera kandidaters erfarenhet, färdigheter och ambitioner, säkerställer vi att varje matchning inte bara uppfyller kraven utan också bidrar till långsiktig utveckling och resultat. Vi strävar efter att bygga starka, hållbara relationer där både företag och kandidater känner sig värderade och stöttade, och där våra lösningar ger verkligt mervärde.

Målet

Vårt mål är att vara det ledande bemannings- och rekryteringsföretaget som inte bara möter utan överträffar förväntningarna när det gäller att skapa långsiktiga och hållbara samarbeten. Vi strävar efter att sätta standarden i branschen genom att leverera högkvalitativa lösningar som bygger på djup förståelse för våra kunders och kandidaters behov. Genom att fokusera på att skapa värde i varje steg av processen vill vi vara den pålitliga partnern som företag och individer vänder sig till för att uppnå sina mål och säkerställa bestående utveckling och framsteg.